Anmeldelse på IMU’s hjemmeside

Anbefaling fra en teenleder
Mia Kronborg Haahr Olesen er teenleder og har læst bogen. Hun fortæller her om bogen:

»Konfirmandbogen«, overskriften skræmmer mig i første omgang væk, for det er jo flere år siden jeg blev konfirmeret, og jeg er jo en kristen, som har styr på tingene og mit forhold til Gud. Alligevel drages jeg til bogen, måske for at teste mig selv i hvor meget jeg husker og rent faktisk har styr på.
Bogen fanger mig hurtigt, Thomas Teglgaard bruger mange gode billeder på hvordan jeg kan opfatte mit forhold til Gud, så det bliver mere konkret og personligt. Thomas tager fat på fundamentet i mit kristenliv, Guds pagt med mig i dåben, hvem er Faderen, Jesus og Helligånden, hvad er tro og hvad er egentlig Guds mål med mig. Alt sammen noget som optager os alle og som jeg har brug for mange gentagelser af. En fantastisk bog (i en tillokkende overskuelig størrelse) til påmindelse om hvad vores fællesskab med Gud betyder. Et »must have« for enhver konfirmand, konfirmandens familie og venner!

Teenleder Mia Kronborg Haahr Olesen, Aalborg

http://www.imu.dk/index.php/1550/Fundamentet_i_kristenlivet

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>