Thomas Teglgaards hjemmeside

Læge og forfatter Thomas Teglgaard er ved at rekonstruere sin hjemmeside. Samtidig benyttes anledningen til at luge ud mange mærkelige resultater, hvis man i søgemaskiner skriver ‘ Thomas Teglgaard ‘.

Du kan se mere På: http://thomasteglgaard.dk/thomasteglgaard

Udgivet i Kommentarer og spørgsmål | Skriv en kommentar

Thomas Teglgaard / Græsted Projects

Konfirmandbogens hjemmeside er ikke blevet opdateret alt for længe. Beklager.

En af de ting, jeg har haft gang i, er musik. Vil du vide mere om min musikalske legeplads, så se her:

http://facebook.com/thomas.teglgaard.g.projects

Udgivet i Kommentarer og spørgsmål | Skriv en kommentar

Konfirmandbogen som e-bog

Konfirmandbogen er netop udkommet som e-bog. Du finder den i de forskellige netboghandlere til max 15 kr, hvor du kan hente den direkte ned på din smartphone, iPad eller whatever.

Udgivet i Kommentarer og spørgsmål | Tagget , , , , , | Kommentarer slået fra

Konfirmandbogen i andet oplag

Så er Konfirmandbogen – gaven til konfirmanden – udkommet i nyt oplag, så der skulle være rigeligt til årets mange “ja-jeg-bekræfter-hermed-min-dåb”.

Udgivet i Kommentarer og spørgsmål | Tagget , , , , , | Kommentarer slået fra

UDDRIFT som e-bog

Her findes links til køb af min thriller om dæmoner: UDDRIFT. Prisen for e-bogen er cirka 30 kroner. Bogpriser.dk samler de seneste priser.

Udgivet i Info | Tagget , , | Kommentarer slået fra

‘Al den ondskab’ som e-bog

Her kan du købe min krimi AL DEN ONDSKAB som e-bog. Linket er en oversigt over priserne (fra 14-20 kr).

Udgivet i Nyheder | Tagget , , | Kommentarer slået fra

TÅRNET I SINEAR i 2. oplag

Her knap et halvt år efter, at min roman om babelstårnet udkom, skal vi i andet oplag. Den blev ellers trykt i hele 1200 eksemplarer, desuden er der lavet lydbog og e-bog.

Dejlig, dejligt, dejligt!

KONFIRMANDBOGEN blev trykt 2000 eksemplarer, og så vidt jeg ved, er der cirka 800 tilbage. Så vi er klar til forårets mange konfirmationer.

Og så er jeg snart ved at have e-bogen færdig.

Udgivet i Kommentarer og spørgsmål | Tagget , , | Kommentarer slået fra

TT Press

Det lader til, at e-bøger er det nye sort (eller grøn eller rød, det bestemmer du selv). Så hvorfor ikke gøre mine tidligere bøger tilgængelige som e-bøger?
På hjemmesiden
TT Press
kan du læse mere og downloade foreløbig tre titler:
AL DEN ONDSKAB (roman om retsmedicineren Oskar, som jagter en seriemorder): 20 kr.
LILLE IB (andagtsbog): gratis
OM ANTENNER OG ROCKERE … (øh, en slags bog): gratis.

Udgivet i Blog | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Konfirmandsæsonen er slut

Så er konfirmandsæsonen slut for denne gang. Konfirmandbogen har solgt 1005 eksemplarer, og det er mit indtryk, at det såkaldt kedelige layout generer ældre mennesker mere end unge, eftersom der har indsneget sig den misforståelse blandt dinosaurerne, at når man er ung, er man kun til fest og farver og ballade og halløj! Nå ja, det er man også – men vel ikke hele tiden!

Der bliver en lidt længere pause herfra, men næste år …

I mellemtiden er du naturligvis velkommen til at skrive, hvis Konfirmandbogen giver anledning til spørgsmål eller lignende. Der er, håber jeg, også den mulighed, at du slet ikke kan få nok af Thomas Teglgaard-bøger, og skulle det være tilfældet, så tjek hjemmesiden for den netop udkomne roman: TÅRNET I SINEAR:

Tårnet i Sinear

Hvis du bedre kan lide lydbøger, så har Esben Hansen (ham, der indlæste Ken Folletts roman Jordens søjler) netop indlæst Tårnet i Sinear; den udkommer den 24. juni 2011.

God sommer!

TT

Udgivet i Kommentarer og spørgsmål | Tagget , , , , , , | Skriv en kommentar

Konfirmandbogen får gode anmeldelser

Konfirmandbogen har foreløbig fået rigtig gode anmeldelser.

I Tro & Mission skriver Bent Houmaa Jørgensen  f.eks.: “Jeg anbefaler bogen varmt!” Og om muligt endnu bedre: Han har ladet to konfirmander læse bogen igennem, som ikke finder bogens udseende kedeligt, men i stedet interesserer sig for indholdet, som de finder både vedkommende, sjovt og opbyggeligt (min fortolkning af den korrekte ordlyd; læs selv). Wow, det er jeg glad for! Så er der nogle forslag til justeringer ved et evt. andet oplag, og meget kunne da også tyde på, at vi med tiden får solgt de 2000 eksemplarer, som er trykt i første omgang.

I Udfordringen skriver Deaton Craig mange rigtig pæne ting og slutter med ordene: “Det er en passende bog til den konfirmand, som gerne vil undersøge kristendommen og vide, hvem Gud virkelig er.”

Konfirmanden Lasse Andersen fra Vanløse anmelder på hjemmesiden Kirken i København: “Bogen henvender sig til konfirmander, men kan sagtens læses af andre for at få mere at vide om kristendommen. Bogen ser som sagt ikke specielt sjov ud… men lad jer ikke narre. Det er nemlig en ret sjov bog, samtidig med at den lærer dig noget.” Og han skriver videre: “Bogen giver mange nyttige informationer om konfirmation, blandt andet en mere dybdegående forklaring om konfirmationen, og hvordan konfirmationen hænger sammen med dåben. Bogen forklarer tingene på en måde, så de bliver lettere at forstå. Jeg synes fx ret godt om hans forklaring af ordet sakramente.
Køb den før din nabo!
Alt i alt en rigtig sjov og lærerig bog, som jeg er ret sikker på de fleste konfirmander – men også andre – vil blive glade for. Så skynd dig ned i den nærmeste boghandel, og køb den før din nabo.
Den er faktisk så billig, at du kan bruge den i stedet for et kort til en konfirmation. Eller også kan du bare købe den til dig selv.”

På Indre Missions ungdoms hjemmeside skriver teenleder Mia Kronborg Haahr Olesen: “Bogen fanger mig hurtigt, Thomas Teglgaard bruger mange gode billeder på hvordan jeg kan opfatte mit forhold til Gud, så det bliver mere konkret og personligt. Thomas tager fat på fundamentet i mit kristenliv, Guds pagt med mig i dåben, hvem er Faderen, Jesus og Helligånden, hvad er tro og hvad er egentlig Guds mål med mig. Alt sammen noget som optager os alle og som jeg har brug for mange gentagelser af. En fantastisk bog (i en tillokkende overskuelig størrelse) til påmindelse om hvad vores fællesskab med Gud betyder. Et »must have« for enhver konfirmand, konfirmandens familie og venner!”

Jeg talte med min redaktør her i fredags. Vi havde, her hvor vi hastigt nærmer os det første tusind solgte eksemplarer, svært ved at finde noget at beklage os over (det forhindrede dog ikke i at gøre det alligevel).

/ TT

Udgivet i Anmeldelser | Tagget , , , , , , , , , , | Skriv en kommentar